Over ons

Ontdek Hapam

Bij Hapam wordt techniek omgezet in een mooi product. Gemotiveerde, leergierige mensen, goed samenwerken én werken met de modernste machines spelen daarbij een grote rol. Dagelijks zorgen we er met meer dan 100 medewerkers voor dat grote energienetwerken veilig werken. Van de Verenigde Staten tot Nieuw-Zeeland: onze scheiders vind je overal ter wereld. Wereldwijd behoren we als groeiend, internationaal productiebedrijf tot de top. Er ontbreekt alleen nog 1 schakel. En dat ben jij. Kom jij ons versterken?

Werken bij Hapam video

Wie zijn wij?


Wij zijn Hapam. Hapam is een echt familiebedrijf, waar iedereen elkaar kent en waar we op elkaar kunnen rekenen. Werken bij Hapam betekent dat je onderdeel bent van een collegiale en betrokken familie. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vinden we belangrijk, net als tijd voor een praatje en eigen inbreng. We zijn harde werkers, maar maken tijd om met elkaar belangrijke momenten te vieren. We staan voor elkaar klaar en je krijgt de ruimte om te leren en fouten te maken. En van een goede grap, een potje karten en een lekkere barbecue op zijn tijd, houden we ook.

Wereldwijd

Je vindt ons niet alleen in een gloednieuw, modern bedrijfspand in Bunschoten-Spakenburg, maar ook in Polen en Vietnam staan fabrieken van ons. Zo kunnen we onze klanten, die zich over de hele wereld bevinden, snel en goed helpen. Samenwerken, veiligheid, initiatief nemen en werken met de allernieuwste machine staan daarbij centraal.

Waar zijn wij goed in?

Als jij je telefoon oplaadt of een voetbalwedstrijd op tv kijkt, vraag jij je dan wel eens af waarom je eigenlijk altijd kunt rekenen op elektriciteit? Meestal werkt dit precies andersom en denk je er pas over na als het er juist niet is. Maar dát komt in Nederland maar zelden voor. Dat komt mede door onze scheiders die je overal in Nederland (en daarbuiten) in hoogspanningsstations kunt vinden.

Met onze scheiders kun je elektriciteit regelen. Als een schakelaar: aan én uit. Daarmee verdeel je in een hoogspanningsstation of -centrale de stroom. Door de stroom en spanning ‘uit’ te zetten, stopt de doorvoer van stroom met spanningen van zo’n 150.000 of soms wel 400.000 volt (In onze wereld spreken we van 400kV). Wel zo handig als er onderhoud gepleegd moet worden, een nieuw netwerk wordt aangelegd of een windmolenpark op het netwerk wordt aangesloten. En die scheiders maken wij al jaren. Al sinds 1925. En dat doen we goed. Geen enkel ander bedrijf in Nederland maakt dit product en wereldwijd behoren we tot de Top 3. Daar zijn we trots op en daar zetten we ons elke dag met zo’n 100 medewerkers voor in.