Lasser

Publicatiedatum: 29-03-2024
Sluitingsdatum: 29-04-2024
ID-nummer: HALA-01042024

Locatie: Bunschoten-Spakenburg
Provincie: Utrecht
Werkuren: 38 uur per week

Om onze hoogspanningsscheiders te maken, werken we op verschillende afdelingen met verschillende machines en materialen. We hebben bijvoorbeeld ook een afdeling waar we lasrobots hebben staan en waar we zelf lassen.

Van RVS tot aluminium en staal en van TIG tot MAG: jij weet hoe je dat moet lassen. Maar jij zorgt er ook voor dat de lasrobot allerlei onderdelen tot de halffabricaten last, die nodig zijn om de hoogspanningsscheiders mee te maken.

De halffabricaten die jij maakt (en de lasrobots) zijn steeds verschillend. Om zo efficiënt mogelijk te werken, zorg jij voor een goede voorbereiding van je werk. Je leest de tekeningen, zodat je weet wat er moet gebeuren. Je verzamelt de onderdelen die je nodig hebt en kiest het juiste materiaal of lasprogramma. En werkt bijvoorbeeld de lasrobot niet zoals het moet, dan los jij het op.

Jeroen vertelt je over je baan

Wat krijg jij?

  • Een baan met toekomstperspectief; direct in dienst bij ons!
  • CAO Metalektro
  • Een uurloon tussen € 18,00 - € 19,78

Wie zijn wij?

Hapam is dé fabrikant van scheiders en aardingsschakelaars. We maken de scheiders volledig zelf. Een scheider is een 'apparaat' dat wordt gebruikt om een elektrisch circuit (of een deel daarvan) te isoleren. Het doel van een scheider is om een veilige werkomgeving te bieden voor onderhouds- of reparatiewerkzaamheden aan elektrische installaties.

Je werkt niet alleen aan een uniek product, maar je werkt ook bij een uniek bedrijf. Ondanks dat we wereldwijde speler zijn, blijven we wel een betrokken familiebedrijf voor onze collega's. Waardering en betrokkenheid vinden we belangrijk, net als tijd voor een praatje en eigen inbreng.

En je krijg ook:

  • Een winstuitkering
  • Een kerstbonus
  • Mooie extra’s als een lease regeling voor een elektrische fiets
  • Een vergoeding van 50% op je abonnement bij jouw sportschool

“Werken bij Hapam betekent voor mij werken bij een groeiend bedrijf, waar veel opleidingsmogelijkheden zijn. Ik heb hier al veel opleidingen kunnen volgen. Dat maakt het werk niet alleen leuk, maar geeft ook extra uitdaging.” Jeroen, lasser

Wat zoeken wij?

  • Je hebt aantoonbare ervaring met lassen en bezit de nodige certificaten.
  • Je bent nauwkeurig en kan goed zelfstandig werken.
  • Je wil in dagdienst werken.

Kom jij bij ons werken? Solliciteer dan via onderstaande knop

Liever eerst wat meer informatie? Je bent altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek, neem daarvoor ook contact met ons op via onderstaande knop.

Je vindt ons aan de Voltaweg 32 in Bunschoten-Spakenburg.

Let op: wij werken niet samen met uitzendbureaus voor het invullen van deze vacature. Gelieve geen kandidaten voor te stellen of ons te contacteren met betrekking tot deze vacature. We zullen alleen sollicitaties in overweging nemen die rechtstreeks naar ons zijn gestuurd.

Jeroen

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden

Motivatie

Korte toelichting waarom jij interesse hebt

Stel je vraag aan

Jeanet Beekhuis

HR business partner