Lasser

Publicatiedatum: 29-09-2023
Sluitingsdatum: 01-11-2023
ID-nummer: HALA-01102023

Locatie: Bunschoten-Spakenburg
Provincie: Utrecht
Werkuren: 38 uur per week

Dankzij jouw inzet krijgt iedereen energie

Om onze hoogspanningsscheiders te maken, werken we op verschillende afdelingen met verschillende machines en materialen. We hebben bijvoorbeeld ook een afdeling waar we lasrobots hebben staan en waar we zelf lassen. Van RVS tot aluminium en staal en van TIG tot MAG: jij weet hoe je dat moet lassen. Maar jij zorgt er ook voor dat de lasrobot allerlei onderdelen tot de halffabricaten last, die nodig zijn om de hoogspanningsscheiders te maken.

Jeroen vertelt je over je baan

In de lasserij houd jij je bezig met het:

 • Lezen van tekeningen en het verzamelen van de onderdelen die volgens de tekening nodig zijn.
 • Lassen van series van specifieke producten die nodig zijn voor onze hoogspanningsscheiders.
 • Zorgen dat de lasrobot dát maken wat op de tekening staat. Je kiest voor het juiste programma, goede kwaliteit van het product én een goede afwerking.
 • Oplossen van storingen en aanpassen van programma’s.

Waar ben jij goed in?

Je hoeft nog niet alles te weten, te kunnen en te kennen. Maar jij wil wel graag alles leren. En die leergierigheid, die combineer je met je oprechte interesse voor techniek. Je bent niet bang om fouten te maken en staat stevig in je schoenen. Je hebt pit en bent niet bang om je mening te geven.

Jij als lasser:

 • Hebt aantoonbare ervaring met lassen en bezit de benodigde certificaten.
 • Hebt technisch inzicht en weet hoe je een tekening moet lezen en wat lasaanduidingen betekenen.

Jij verdient het

Werken bij Hapam betekent dat je een belangrijke schakel bent bij het veilig houden van wereldwijde elektriciteitsnetwerken. Sterker nog, dat je een rol speelt bij de transitie en overgang naar een energiesystemen die draaien op duurzame energiebronnen. Een wereldwijde uitdaging!

Je kunt rekenen op:

 • Een salaris passend bij jouw leeftijd, opleiding en werkervaring. Dit wordt al in een vroeg stadium met je besproken.
 • Een winstuitkering, een kerstbonus en een persoonlijk kerstpakket met mooie, lokale producten.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen. 8 procent van je brutoloon en 27 dagen om precies te zijn.
 • Mooie extra’s als het leasen van een elektrische fiets tegen een aantrekkelijk tarief of een abonnement bij een sportschool op steenworp afstand van je huis, waarbij ook nog eens 50% door Hapam wordt vergoed.
 • Mooie werktijden: jouw werkdagen lopen van 07.30 uur tot en met 16.15 uur. En op vrijdag werk je van 7.30 uur tot en met 15.15 uur. Klinkt goed, toch? Zo houd je mooi tijd over voor je gezin, familie of vrienden.
 • Veel ruimte om te leren, zodat je je verder kunt ontwikkelen en door kunt groeien. Daarom wordt het volgen van opleidingen en cursussen en het behalen van certificaten gestimuleerd.
 • Een open, relaxte sfeer met veel aandacht voor medewerkers. Denk aan de directie, die A4’tje in de kantine deelt met daarop de punten die besproken gaan worden in de directievergadering, het belang van veiligheid en de vrijheid en het overleg als het gaat om overwerk.
 • Een personeelsvereniging die van alles organiseert en regelt. Van het geven van cadeautjes als een bbq-pakket of strandlaken in de zomer of met Pasen of Sinterklaas tot het verzorgen van uitjes en feestjes.

Ben jij dé ontbrekende schakel?

En? Kun jij zorgen dat iedereen energie krijgt? Solliciteer dan direct, maar zeker voor 1 november via de sollicitatiebutton. Nog vragen? Stel ze aan Jeanet Beekhuis, HR Business Partner via 0621713188.

Je vindt ons aan de Voltaweg 32 in Bunschoten-Spakenburg.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jeroen

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden

Motivatie

Korte toelichting waarom jij interesse hebt

Stel je vraag aan

Jeanet Beekhuis

HR business partner