Mechanisch monteur

Publicatiedatum: 01-12-2022
Sluitingsdatum: 01-01-2023
ID-nummer: HAMM01122022

Locatie: Bunschoten-Spakenburg
Provincie: Utrecht
Werkuren: 38 uur per week

Iedereen heeft stroom nodig

Jij werkt aan ons allerbelangrijkste product: onze hoogspanningsscheiders. De productie van onze scheiders doen we helemaal zelf. Van begin tot eind. Van het ontwerpen tot het testen of de scheiders wel werken. Dat doen we voor klanten overal ter wereld. De wensen van onze klanten staan daarbij altijd centraal. Zo ga je de ene keer aan slag met een grote hoeveelheid scheiders die naar Spanje worden gestuurd, een andere keer werk je aan een kleinere order voor een Nederlandse netwerkbeheerder.

Bart, Mechanisch monteur

Samengevat betekent het dat jij:

 • Als je werkdag begint een ordermap krijgt met daarin een werktekening, materialenlijst en checklist.
 • Van de materialen die je uit het magazijn ontvangt het product uit de ordermap maakt. Daarbij werk je vanuit de tekening. Iedereen maakt z'n eigen onderdeel en die onderdelen vormen later één hoogspanningsleider.
 • Heb je het product uit je ordermap gemaakt, dan ligt er een nieuwe ordermap voor je klaar. Zo werk je steeds aan een ander productonderdeel en aan een andere order.
 • Daarvoor werk je vaak alleen, maar ook regelmatig samen met één van je collega’s van de afdeling montage.
 • Je test ook of het product werkt.

Waar ben jij goed in?

Sowieso heb je mbo-denk- en -werkniveau. Of je dat nu hebt door de ervaring die je hebt opgedaan of een mbo-2-diploma Werktuigbouwkunde of Mechatronica, dat maakt voor ons geen verschil. Maar da’s niet genoeg. Eigenlijk zoeken we gewoon frisse vlotte mensen met karakter en twee rechterhanden. Die verder durven te kijken en kansen pakken.

Jij als Mechanisch monteur:

 • Werkt graag in een team. Je bent sociaal, positief en behulpzaam.
 • Pakt aan, bent nauwkeurig en gaat altijd op zoek naar een oplossing.
 • Spreekt en schrijft Nederlands goed.
 • Geen ervaring? Dan krijg je bij ons een mooie kans om ervaring op te doen.

Jij verdient het

Werken bij Hapam betekent dat je een belangrijke schakel bent bij het veilig houden van wereldwijde elektriciteitsnetwerken. Sterker nog, dat je een rol speelt bij de transitie en overgang naar een energiesystemen die draaien op duurzame energiebronnen. Een wereldwijde uitdaging!

Je kunt rekenen op:

 • Een salaris passend bij jouw leeftijd, opleiding en werkervaring. Dit wordt al in een vroeg stadium met je besproken.
 • Een winstuitkering, een kerstbonus en een persoonlijk kerstpakket met mooie, lokale producten.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen. 8 procent van je brutoloon en 27 dagen om precies te zijn.
 • Mooie extra’s als het leasen van een elektrische fiets tegen een aantrekkelijk tarief of een abonnement bij een sportschool op steenworp afstand van je huis, waarbij ook nog eens 50% door Hapam wordt vergoed.
 • Mooie werktijden: jouw werkdagen lopen van 07.30 uur tot en met 16.15 uur. En op vrijdag werk je van 7.30 uur tot en met 15.15 uur. Klinkt goed, toch? Zo houd je mooi tijd over voor je gezin, familie of vrienden.
 • Veel ruimte om te leren, zodat je je verder kunt ontwikkelen en door kunt groeien. Daarom wordt het volgen van opleidingen en cursussen en het behalen van certificaten gestimuleerd.
 • Een open, relaxte sfeer met veel aandacht voor medewerkers. Denk aan de directie, die A4’tje in de kantine deelt met daarop de punten die besproken gaan worden in de directievergadering, het belang van veiligheid en de vrijheid en het overleg als het gaat om overwerk.
 • Een personeelsvereniging die van alles organiseert en regelt. Van het geven van cadeautjes als een bbq-pakket of strandlaken in de zomer of met Pasen of Sinterklaas tot het verzorgen van uitjes en feestjes.

Ben jij dé ontbrekende schakel?

En? Kun jij die hoogspanningsscheider bouwen zodat iedereen de stroom krijgt die nodig is? Solliciteer dan direct, maar zeker voor 1 januari via de sollicitatiebutton. Nog vragen? Stel ze aan Jeanet Beekhuis, HR Business Partner via 0621713188.

Je vindt ons aan de Voltaweg 32 in Bunschoten-Spakenburg.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bart

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden

Motivatie

Korte toelichting waarom jij interesse hebt

Stel je vraag aan

Jeanet Beekhuis

HR Business Partner