Monteur elektrotechniek

Publicatiedatum: 29-09-2023
Sluitingsdatum: 01-11-2023
ID-nummer: HAME-01102023

Locatie: Bunschoten-Spakenburg
Provincie: Utrecht
Werkuren: 38 uur per week

De juiste draadjes verbinden: jij krijgt er energie van. Net als de rest van de wereld.

De hoogspanningsscheiders die wij bouwen, hebben aandrijving nodig om goed te kunnen werken. En dat is precies waar jij komt kijken. Want jij houdt je bezig met alle elektrotechnische zaken die bij deze schakelkasten komen kijken. Jij schakelt ze af en meet ze door. Onze schakelkasten verschillen vaak per klant of project.

Willem Jan vertelt je over de baan

Jouw werk kort samengevat:

 • Het afstellen en doormeten van schakelkasten is je hoofdwerk.
 • Welke kast je ook voor je hebt, het motortje moet draaien. Geeft een kast een storing, dan ga jij op zoek naar de oorzaak. Of het nu gaat om een draadje is dat verkeerd zit, een los moertje of boutje dat kapot is: jij lost het op.
 • Je werkt samen met je collega’s maar ook alleen. Meestal in onze fabriek, maar soms ook op locatie bij de klant.

Waar ben jij goed in?

Jij bent een harde werker en je ziet jou zelden met je handen in de zij staan. En of je nu zelfstandig of in teamverband aan de slag gaat, jij levert altijd goed werk af. Want jij houdt je koppie er altijd bij en je gaat net zo lang door totdat je een oplossing hebt gevonden. En dat niet alleen.

Jij als monteur elektrotechniek:

 • Hebt een afgeronde mbo-opleiding Elektrotechniek (niveau 2).
 • Bent fulltime beschikbaar voor een vaste baan.
 • Weet je goed uit te drukken in het Nederlands. Of je het nu spreekt of schijft.

Jij verdient het

Werken bij Hapam betekent dat je een belangrijke schakel bent bij het veilig houden van wereldwijde elektriciteitsnetwerken. Sterker nog, dat je een rol speelt bij de transitie en overgang naar een energiesystemen die draaien op duurzame energiebronnen. Een wereldwijde uitdaging!

Je kunt rekenen op:

 • Een salaris passend bij jouw leeftijd, opleiding en werkervaring. Dit wordt al in een vroeg stadium met je besproken.
 • Een winstuitkering, een kerstbonus en een persoonlijk kerstpakket met mooie, lokale producten.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen. 8 procent van je brutoloon en 27 dagen om precies te zijn.
 • Mooie extra’s als het leasen van een elektrische fiets tegen een aantrekkelijk tarief of een abonnement bij een sportschool op steenworp afstand van je huis, waarbij ook nog eens 50% door Hapam wordt vergoed.
 • Mooie werktijden: jouw werkdagen lopen van 07.30 uur tot en met 16.15 uur. En op vrijdag werk je van 7.30 uur tot en met 15.15 uur. Klinkt goed, toch? Zo houd je mooi tijd over voor je gezin, familie of vrienden.
 • Veel ruimte om te leren, zodat je je verder kunt ontwikkelen en door kunt groeien. Daarom wordt het volgen van opleidingen en cursussen en het behalen van certificaten gestimuleerd.
 • Een open, relaxte sfeer met veel aandacht voor medewerkers. Denk aan de directie, die A4’tje in de kantine deelt met daarop de punten die besproken gaan worden in de directievergadering, het belang van veiligheid en de vrijheid en het overleg als het gaat om overwerk.
 • Een personeelsvereniging die van alles organiseert en regelt. Van het geven van cadeautjes als een bbq-pakket of strandlaken in de zomer of met Pasen of Sinterklaas tot het verzorgen van uitjes en feestjes.

Ben jij dé ontbrekende schakel?

En? Weet jij de juiste draadjes met elkaar te verbinden? Solliciteer dan direct, maar zeker voor 1 november via de sollicitatiebutton. Nog vragen? Stel ze aan Jeanet Beekhuis, HR Business Partner via 0621713188.

Je vindt ons aan de Voltaweg 32 in Bunschoten-Spakenburg.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Willem Jan

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden

Motivatie

Korte toelichting waarom jij interesse hebt

Stel je vraag aan

Jeanet Beekhuis

HR business partner