Waarom wij

Wat brengt werken bij Hapam jou?

Wij bieden je een werkomgeving vol gezelligheid en betrokkenheid waar jij de kans krijgt om het beste uit jezelf te halen. Er wordt hard gewerkt, maar daar zetten we graag iets tegenover. Wie werkt bij Hapam, mag rekenen op mooie werkomgeving en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Fijne en veilige werkomgeving


Wij zetten ons voor de volle 100% in om de werkomgeving voor onze medewerkers zo veilig mogelijk te houden. Veiligheidsbrillen, gehoorkappen; we zorgen dat je alles hebt om je werk veilig te doen.

We werken vanuit een nieuw, modern bedrijfspand, dat van alle gemakken is voorzien. Mooie kantoren, kleedruimtes, een fabriek waar we werken met de modernste machines, een fijne kantine en een dakterras waar je heerlijk kunt zitten, maar ook een potje tafeltennis kunt spelen.

Willem Jan, elektrotechnisch monteur

“De schakelkasten die ik binnenkrijg zijn steeds weer anders. Zo blijft mijn werk uitdagend en dat vind ik belangrijk.”

René, productieleider

“De producten die wij verpakken zijn steeds weer anders. In hoeveelheid, maar ook in formaat. Dat maakt dat het iedere dag weer puzzelen is hoe we zo’n order het beste kunnen verpakken.”

Klaas, accountmanager

“We hebben contact met klanten over de hele wereld. Dat maakt ons werk niet alleen dynamisch, maar ook gewoon hartstikke leuk.”

Bart, mechanisch monteur

“De meeste mensen werken hier al lang. Dat is ook niet gek. Want Hapam is een mooie en goede werkgever. Het bedrijf bestaat bijna 100 jaar, financieel zijn ze sterk en ze hebben echt aandacht voor de kleine dingen en hun medewerkers.”

Tom, meewerkend voorman

“Ik werk met de modernste machines bij een financieel gezond bedrijf, waar mijn inzet goed wordt beloond en gewaardeerd. Daar ben ik trots op.”

Jeroen, lasser

“Werken bij Hapam betekent voor mij werken bij een groeiend bedrijf, waar veel opleidingsmogelijkheden zijn. Ik heb hier al veel opleidingen kunnen volgen. Dat maakt het werk niet alleen leuk, maar geeft ook extra uitdaging.”

Je verdient het

Bij Hapam verdien je een goed salaris. Wij volgen daarvoor de cao Grootmetaal. In juni ontvang je van ons vakantiegeld, 8% van je brutosalaris om precies te zijn. Maar dat is nog niet alles. Je krijgt ook een winstuitkering en in december ontvang je nóg een extraatje: een kerstbonus.

Mooie werktijden

Bij Hapam werken we 38 uur per week. Werk je in de dagdienst dan werk je van 07.30 tot 16.15 uur. Behalve op vrijdag. Want dan werk je van 07.30 tot 15.15 uur. Zo kun je genieten van een lekker lang weekend. Werk je in ploegendienst, dan werk je de ene week van 05.30 tot 13.30 uur en de andere week van 13.30 tot 22.00 uur. Maar ook dan werk je op vrijdag korter. Dan werk je de ene week van 05.30 uur tot 13.00 uur en dan andere week van 13.00 uur tot 18.00 uur. Heerlijk, toch?

En hoe zit dat dan met overwerken en vrije dagen? Overwerk komt bij elk groeiend bedrijf voor, dus ook bij ons. Maar wel met een groot verschil: de keuze voor deze extra uren maak je zelf. Overwerken is niet verplicht, daarin ben je vrij. Maar met piekdrukte is het soms nodig en dan wordt het wel gewaardeerd als je af en toe wil overwerken.

Omdat de drempels laag en de lijntjes kort zijn binnen onze organisatie, zijn vrije dagen goed te regelen. Sowieso krijg je van ons 25 vakantiedagen per jaar als je fulltime werkt.

school

Wij willen onze mensen laten groeien

Ruimte voor ontwikkeling en groei van onze mensen: dat vinden we belangrijk. Een opleiding of cursus volgen of een certificaat halen, wat je wens ook is, in overleg is veel mogelijk.

favorite

Net dat extraatje

Van gunstige tarieven voor je leasefiets of korting op je sportschoolabonnement: bij Hapam houden we je graag fit!

redeem

De personeelsvereniging is er voor jou

Een bbq-pakket, een Sinterklaascadeautje, borrels en bedrijfsfeestjes. En natuurlijk een mooi kerstpakket vol lokale producten, dat is samengesteld door de familie.

Een werkgever voor iedereen

Bij Hapam werken mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Mannen, vrouwen (ook in de fabriek), jong en oud. Van echte Spakenburgers en mensen die uit de regio komen tot mensen uit Oekraïne, Polen en Vietnam. Stuk voor stuk harde werkers, die samen het beste met ons voor hebben. En wij met hen.